Blog, Strana 12

Hořčík v potravinách: Jak doplnit magnesium z přírodních zdrojů?

Hořčík je důležitý pro nespočet procesů, které se odehrávají v lidském těle. Ovlivňuje zdraví zubů, ...

Selen v potravinách: Objevte jeho nejlepší zdroje!

Selen hraje v lidském těle velmi důležitou roli – bojuje proti volným radikálům a podílí se na aktiv...

Vápník v potravinách: Víte, jak doplnit vápník přirozenou cestou?

Pokud se někoho zeptáte, které potraviny obsahují vápník, s největší pravděpodobností nezapomene zmí...

Ostropestřec mariánský: Objevte jeho účinky (nejen) na játra!

Ostropestřec mariánský je bylinka, která na první pohled vypadá jako bodlák. Jejím obyčejným vzhlede...

Jak se projevuje nedostatek hořčíku v těle?

Nedostatek hořčíku v těle trápí podle výzkumů až třetinu české populace. Může se projevovat únavou, ...

Vše o vitamínu K2: Zdroje, účinky, dávkování a kontraindikace

Pokud jste o vitamínu K2 ještě neslyšeli a nevíte, jak může být lidskému organismu prospěšný, rozhod...

Zinek v potravinách: Víte, kde ho najdete?

Možná už jste slyšeli, že zinek se v lidském organismu podílí na více než 300 biochemických reakcích...

Co je CBD a jaké jsou jeho účinky na organismus?

CBD v posledních letech poutá pozornost nejen vědců, ale také lékařů, sportovců či pacientů, kterým ...

Jak se zbavit stresu za pár minut a cítit se dobře

Zvládnu to? Tato otázka se v hlavách vystresovaných lidí objevuje asi nejčastěji. Možná právě zní i ...

Trápí vás suchá pleť nebo kůže na těle? Víme, co s tím!

Ať už nám znepříjemňuje život mdlá a vysušená pleť, nebo velmi suchá pokožka na těle, jedno je jasné...