Blog, Strana 6

Třezalka tečkovaná: Přehled účinků na tělo i mysl

Třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum) je v bylinkářství oblíbená celá staletí. V dnešní době je ...

Velký průvodce: Jak vybrat nejlepší kloubní výživu?

Kloubní výživa je často vnímána jako doplněk stravy vhodný především pro seniory. Nic však nemůže bý...

Ashwagandha: Objevte účinky královny ajurvédských bylin

Ashwagandha se již tisíce let používá v tradiční indické medicíně a postupně ji začíná objevovat i z...

13 tipů, jak si zlepšit náladu a zahnat stres

Každý se občas cítí sklesle. Naštěstí existují jednoduché způsoby, jak si zvednout náladu. Nenechte ...

Hořčík v potravinách: Jak doplnit magnesium z přírodních zdrojů?

Hořčík je důležitý pro nespočet procesů, které se odehrávají v lidském těle. Ovlivňuje zdraví zubů, ...

Selen v potravinách: Objevte jeho nejlepší zdroje!

Selen hraje v lidském těle velmi důležitou roli – bojuje proti volným radikálům a podílí se na aktiv...

Vápník v potravinách: Víte, jak doplnit vápník přirozenou cestou?

Pokud se někoho zeptáte, které potraviny obsahují vápník, s největší pravděpodobností nezapomene zmí...

Ostropestřec mariánský: Objevte jeho účinky (nejen) na játra!

Ostropestřec mariánský je bylinka, která na první pohled vypadá jako bodlák. Jejím obyčejným vzhlede...

Jak se projevuje nedostatek hořčíku v těle?

Nedostatek hořčíku v těle trápí podle výzkumů až třetinu české populace. Může se projevovat únavou, ...

Vše o vitamínu K2: Zdroje, účinky, dávkování a kontraindikace

Pokud jste o vitamínu K2 ještě neslyšeli a nevíte, jak může být lidskému organismu prospěšný, rozhod...